loading

mezoterápia

Látványos fiatalodás már egy alkalom után is sebészkés nélkül a legkorszerűbb fájdalommentes eljárással!

Bőrünket nap mint nap számos stresszhatás éri (UV sugárzás, szmog, vegyi és egyéb környezetszennyező anyagok, dohányzás, stb.) amelyek mind hatással vannak a dermisre (irha) a bőrben. A bőrápoló készítményeknek át kell jutniuk az epidermisen (hámszövet), mielőtt elérnék az alsóbb bőrrétegeket. Azonban sok hatóanyagrészecske (pl.: vitaminok) túl nagy ahhoz, hogy behatoljon a bőrbe és elérje az irhát. A MESO-Vytal bőrmegújító rendszer biztosítja a speciális készítmények számára, hogy a felhámon áttörve közvetlenül az irhába jussanak. A kezelés több lépcsőben fokozza a bőr vitalitását és energia ellátását, miközben táplálja a sejteket, feltölti a mimikai és hajszál ráncokat.

 

A Meso-Vytal mezoterápiás kezelés minden Nő számára – kortól függetlenül- a legbiztonságosabb fiatalító kúra, ha a ránceltüntetés az arc megváltoztatása és sebészeti beavatkozás nélkül, extra hatóanyagok bejuttatásával történik. Szeretnénk mindenki számára elérhetővé tenni ezt a forradalmian új eljárást, amely mellékhatások nélkül ápol, szépít, ránctalanít.

HATÉKONY ÉS KÍMÉLETES

A kezelés nem okoz fájdalmat vagy sérülést. Az eredmény azonnal, már az első kezelés után látszik! A hosszútávú eredmény érdekében javasoljuk a Meso-Vytal kezelést kúraszerűen végezni, 6 alkalommal, heti rendszerességgel. A Meso-Vytal kúra átstrukturálja a bőrt, feltölti az irha és a bazális membrán vízkészletét, kisimítja a ráncokat.

 

Hogyan történik a MESO-Vytal bőrmegújító kezelés?

A Vytal kozmetikai készítmények felvitele egy speciális modullal történik, amelyben mikroszkopikus méretű tűk találhatóak, mellyel a bőr legfelső hámrészén finom mikrocsatornákat nyitunk. Ez lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok eljussanak a bőr irha rétegébe, ahol ki tudják fejteni jótékony hatásukat.

 

Mennyire fájdalmas a MESO-Vytal kezelés?

A kezelés fájdalommentes, a legtöbb esetben csak egy kis viszketést, vagy karcolást lehet érezni, mivel a mikroszkopikus tűk éppen csak a bőrréteg legfelső (elhalt) részét érintik.

 

Miből áll egy MESO-Vytal kezelés?

  1. Minden esetben felmérjük, hogy milyen kezelésre van szüksége a bőrnek (frissítő, fiatalító, vitalizáló)
  2. A kezelés első lépéseként – az arc letisztítása után – a Dr. Rimpler AHA gyümölcssavas szérumát használjuk pakolásként. Így a bőr elhalt hámrétegét finoman eltávolítjuk, ezzel segítve a soron következő hatóanyagok bőrbejutását, miközben a bőr anyagcseréjét is aktiváljuk.
  3. A hatóanyagok bejuttatását a MESO-Vytal modullal végezzük.
  4. A kezelés befejezéseként a Dr. Rimpler bőrtípusnak megfelelő nyugtató és tápláló pakolását alkalmazzuk.

Miben különbözik a MESO-Vytal rendszer a hagyományos mezoterápiás módszerektől (pl.:dermaroller)?

Sokan durva, elavult módszereket alkalmaznak, annak reményében, hogy fokozzák a kollagénszintézist, vagy segítsék az ápoló készítmények bőrbe jutását. Ez nem csak hatástalan, de káros is. Megsérti a bőrt, mivel a tű túl vastag és túl mélyen a bőrbe hatolva roncsolja az irhát. Néha még maradandó sérülést is okoz a hajszálvérereken (telangiectasia a vérerek krónikus kitágulása). Gyakran a rossz minőségű szolgáltatást, olcsó kézi eszközzel és minimális, vagy teljesen hiányos szaktudással végzik. A dermaroller több vendégen való alkalmazása – a tökéletes sterilitás hiánya miatt – szintén megkérdőjelezhető.

 

A MESO-Vytal modulokban a tűk nagyon vékonyak és roppant precíz kiképzésűek. A megfelelő mélységig, csak éppen a szaruréteg alá hatolnak be, ahol a hatóanyagokra szükség van. A MESO-Vytal modulok sterilizált,  klinikai tisztaságú, egyesével csomagolt eszközök, melyeket csak egyszer használunk fel!

Login Account

Already a Celina Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.